Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Goodiebag

Tas, Ladies Night De Luxe Goodiebag, Photo by Alexandra Gorn on Unsplash

Mijn blog over de Ladies Night bedroeg bijna duizend (!) woorden en alsnog heb ik een van de belangrijkste dingen niet besproken. Ja jongens, we kunnen natuurlijk wel doen alsof het om de film ging, maar eerlijk, uiteindelijk draait het ook gewoon om de Goodiebag.

Ik ben absoluut geen ‘hoarder’ en durf zelfs te zeggen dat ik heel weinig spullen bezit, maar als ik de woorden ‘je ontvangt er een goodiebag/verassing/suprisebox bij’ zie dan gebeurt er iets magisch met me. Om die reden werd ik lid van de Griezelclub (1998), de Eftelingclub (1999), Flow Magazine (2008), de Glossybox (2013) en vorige maand trapte ik er weer in bij Glamour Magazine.

Nou. Schiet eens op en vertel wat erin zat.

Inhoud Goodiebag Pathé Ladies Night De Luxe
Eigenlijk wilde ik gaan hardlopen. Maar het leek me ineens belangrijker om allemaal nummertjes in deze foto te zetten.
1. De Enige Echte Pathé Ladies Night De Luxe Goodiebag Bag

Gewoon een tas waar ze alles in hadden gestopt. Altijd leuk. Degene die de tekst op de voorkant heeft bedacht mag van mij wel op het matje worden geroepen op vakantie, hij/zij is er duidelijk aan toe.

2. Demak’Up Expert Reinigingsdoekjes

Die liggen inmiddels al in het nachtkastje. Want er komt vast weer een moment dat ik te lui bent om me naar de badkamer te verplaatsen en daar het standaard 5-stappen-plan van gezichtsverzorging uit te voeren.

3. Bon voor korting op een Hello Fresh Box

Uiteraard. Want Hello Fresh lijkt geobsedeerd te zijn door me. Waar ik ook kom, ze zijn er. In mijn mailbox, op straat, op elke website die ik bezoek en nu dus ook in mijn Goodiebag De Luxe. Ik heb overigens geen zak aan deze bon want ik ben – hoe kan het ook anders – al eerder lid geweest.

4. Oreo Crispy Thin Koekjes

Als ik een award uit zo mogen reiken voor het meest overgewaardeerde product ooit, zou Oreo zeker genomineerd worden. Neemt niet weg dat ik ze gewoon heb opgegeten, ik wil natuurlijk niet ondankbaar zijn.

5. Naked Cashew Cookie reep

Nou. Daar ben ik wel blij mee! Dit is niet mijn favoriet (dat is die met kokos en cacao) maar alsnog altijd handig om deze in de auto te gooien ter voorkoming van MacDonald’s-bezoekjes.

6. Nivea Sun Shine Control SPF 50 Gezichtszonnecrème

Dat is fijn. Precies in mijn factor en het ‘controlt’ inderdaad de ‘shine’ want ik krijg er geen glibberig hoofd van. Jammer dat het maar zo’n klein zakje was.

7. Kneipp Silky Secret Bodycreme

He jakkie. Dit is gewoon een tijdschrift-formaat, net als het proefje van Nivea. Het was zoveel leuker geweest als er gewoon een travelsize in had gezeten. Hoe dan ook, mijn huid werd er zacht van (maar dat was ie al) en ging er wel lekker van ruiken (dat was nog niet het geval).

8. Bloomon Bon

Voor een gratis vaas bij  je bos bloemen. Zo’n bon heb ik al liggen want ik ben uiteraard ook gevoelig voor dit soort marketing. Toch denk ik niet dat ik het ga gebruiken. Hoe mooi de bossen bloemen op de website ook zijn, ik hou het bij mijn 3 planten die vast nog jaren meegaan. Scheelt een hoop geld wat ik dan weer kan uitgeven aan…nouja…boodschappen.

9. Bronzing Powder ‘Honolulu Loose’ van W7

Leuk. Geen proefje maar gewoon een volledig product. De kleur is ongeveer 50 tinten bruiner dan mijn normale huidskleur maar ik kan het altijd nog gebruiken voor een Donald Trump Look tijdens carnaval volgend jaar.

10. BioFreeze ‘De Koele Pijnverlichter’

Kijk. Dat is een leuk formaatje. En leuk spul. Eigenlijk is BioFreeze de antagonist van Tijgerbalsem. Ik heb niet echt pijn maar het is wel lekker voor m’n door-warmte-opgezwollen voeten. (Zo charmant dit.) En het ruikt zo verrukkelijk naar Dampo. Ik denk wel dat je echt moet zorgen dat je dit niet in je ogen krijgt.

11. Smart Water

Met speciale zouten. Ik geloof er niks van. Het smaakte gewoon naar water.

12. Parfois Voucher van €10,-

Alleen geldig in winkels in steden waar ik voorlopig niet kom. Hier kan ik niks mee.

Plaatje Flow 3, 2018
Hier nog een plaatje van Flow. Omdat ik het zelf ook nodig heb om tussen alle tekst door af en toe een plaatje te zien.
13. Flow Magazine

Dat is leuk, ook al zijn de zelfreflectie werkboeken die er de laatste tijd bij zitten zelfs voor mij teveel van het goede. Omdat ik al een abonnement heb, heb ik deze dus dubbel. Wil je ‘em hebben, laat dan een reactie achter. (Hoera, mijn eerste win-actie!)

14. Slaapmasker

Als je zoekt naar het nummertje 14 op de foto kan je lang zoeken. Ik was em vergeten en kwam tot de conclusie dat ik me er toch beter bij voel als ik – in plaats van wéér te gaan lopen prutsen met zo’n foto – ga hardlopen. Maar een slaapmasker dus. Die gebruik ik nooit want ik wil gewoon wat kunnen zien als ik mijn ogen open doe.

Conclusie

Deze uitgebreide omschrijving zou je bijna doen denken dat het heel wat is, die Goodiebag. Ik vond het niet heel erg overtuigend allemaal. De film speelde zich af in Griekenland dus een zakje gyros-kruiden of een olijfzeepje was toch eigenlijk wel leuk geweest. Overigens, als dit de De Luxe versie is vraag ik me ook echt af wat er in de normale versie zat. Alleen een flesje water?

Ik vraag me eigenlijk nóg meer af wat er in de Golden Goodiebag zat, die je kon winnen door gewoon op de juiste rij op de juiste stoel te zitten. Maar een manier om daarachter te komen. Er zit niks anders op. Ik zal me moeten opofferen en binnenkort weer naar een Ladies Night moeten gaan.

Fijn weekend allemaal!

Liefs,

Anne

Picture of Anne van de Blog van Anne
Anne van de Blog van Anne
Anne Ermens heeft een eigen bedrijf en hielp - tot nu toe - 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als voice-over en zingende zeemeermin. In haar vrije tijd schrijft ze graag over haar bruisende bestaan (met af en toe een mental breakdown), ontdekkingen om slimmer te werken of leuker te leven en andere random dingen die ze kwijt wil. Lezers zijn enthousiast: vanwege Anne's zelfspot, openheid en 'de kracht om diepgaande dingen luchtig te maken'.
Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Evelyne
22 juli 2018 14:01

Wat een rijkelijk gevuld Goodiebag! Er zitten altijd wel van die dingen in die je wellicht niet gebruikt, maar toch.. Het is eens leuk te krijgen 🙂

1
0
Ga naar de reacties!x