Zoek
Sluit dit zoekvak.

NIEUW?! START HIER!

Biografie Anne Ermens (pagina)
Als je nieuw bent op mijn blog, dan kan ik me voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Don’t worry, ik sta voor je klaar als een enthousiaste stewardess op haar eerste werkdag. (Mocht je op zoek zijn naar de nooduitgang, je kan altijd op het kruisje recht-of-links-boven klikken, dan verdwijn ik gewoon weer uit je leven.)

Wat je hier op mijn blog kan vinden

Goeie vraag! Uhm… authentieke anekdotes, inspirerende inzichten, toffe tips en goede grappen vol zelfspot en kwetsbaarheid. Tenminste, dat is wat anderen erover zeggen. Maar ik geloof dat ze wel eens gelijk kunnen hebben. Ik ben een veelzijdig mens en te eigenwijs om ‘een niche te kiezen’. Dus tegen beter weten in, schrijf ik over wat ik wil, wanneer ik dat wil. Eerder ging het bijvoorbeeld over speeddaten, ondernemen, gadgets en ook over lastigere onderwerpen als depressieve periodes, of activisme. Bol.com AlgemeenBol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Goed om te weten: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt (zoals op de banner hierboven) en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. De opbrengst leg ik bij de hostingkosten voor mijn website. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’) natuurlijk: geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben.

Wie ik ben (de korte versie voor als je me nog niet kent)

Anne. 34 jaar. Woon in Breda met vriend O. ‘Mama’ van poes Kroepoek. Mijn werk is awesome. Ik geef  o.a. zangles en zangworkshops en heb ook online programma’s rondom stem, spreken en zingen. Daarnaast werk ik als voice-over, je hoort mijn stem bijvoorbeeld als je een ziekenhuis belt. Vroeger wilde ik musicalspeelster worden, nu niet meer. Ik treed heel soms nog op, als Zingende Zeemeermin. Ben – of nouja ‘was’ – van nature angstig en onzeker. Heb mezelf geoptimaliseerd en ben trots op de versie die ik nu ben. Soms maak ik grapjes dat ik inmiddels niet meer weet of ik meer exen heb verslonden, of meer therapeuten. Als je van types en labels houdt: ik ben DISC geel, HD 3/6 Manifestor, ENFP-T (net als Willy Wonka las ik) en ik heb AD(H)D. Ik heb mezelf geleerd te durven experimenteren, daarom kan je sommige blogs inmiddels ook beluisteren als podcast, of bekijken als video op YouTube. Als je uitgebreid door m’n foto-album wil bladeren, dat kan hier!

5 blogs waar ik trots op ben

  1. ‘Hij denkt vast dat ik zijn grootste fan ben, maar niets is wat het lijkt’, over poepen, aannames en illusies , lees je hier(Of beluister ‘em als podcast, bijvoorbeeld op Spotify!)
  1. ‘100% Anne en of we niet beter allemaal dood kunnen gaan’, klinkt misschien niet gezellig, maar is een luchtig verhaal met diepgang over de grote vragen des levens. Je leest em hier(Of beluister ‘em als podcast, dit is de link naar Spotify!)
  1. ‘Waarom je eigenlijk gewoon een telefoon bent’, over een zelfbedachte theorie waarmee ik levens veranderde – zeggen ze – lees je hier. (Liever luisteren? Kan bijvoorbeeld hier op Spotify!)
  1. Over geluk, ambities, succes en het volgen van je dromen, over waarom ik niet beroemd ben geworden en dat dikke vette prima is.

En 5 blogs die het meest werden gelezen

  1. ‘Het Meest Romantische Cadeau Ooit’, de titel zegt het al.
  1. ‘Of het nog geen tijd is om aan kinderen te beginnen’. Een vrij intiem stuk over de deadline van mijn baarmoeder.
  1. Hoe ik mijn online cursus maakte (en wat ik een volgende keer anders zou doen), met alle details en tips over het maken van online cursussen.
  1. Over het hebben, ontbreken en het nut van zangtalent‘. Een uitgebreid verhaal over ‘hoe het nou zit met talent’. Het is overigens niet alleen van toepassing op zangtalent, maar op alle mogelijke vormen van talent.
  1. Mijn 9 tips rondom productiviteit en focus voor AD(H)D-ers. Mijn belangrijkste tips na jaaaaaaaaren (ik kreeg pas rond mijn 20e een diagnose) worstelen met uitstellen en overwhelm.
Zo. Jij kan voorlopig vooruit. Vergeet ook niet dat je via mijn blogpagina gewoon kan selecteren per categorie! Via het vergrootglas in het menu, kan je zelfs gewoon een zoekwoord intypen. Veel plezier en als er iets niet duidelijk is, let me know! Houdoe en veel liefs, Anne Ermens
Picture of Anne van de Blog van Anne
Anne van de Blog van Anne
Anne Ermens heeft een eigen bedrijf en hielp - tot nu toe - 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als voice-over en zingende zeemeermin. In haar vrije tijd schrijft ze graag over haar bruisende bestaan (met af en toe een mental breakdown), ontdekkingen om slimmer te werken of leuker te leven en andere random dingen die ze kwijt wil. Lezers zijn enthousiast: vanwege Anne's zelfspot, openheid en 'de kracht om diepgaande dingen luchtig te maken'.
Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x