Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geslaagd!

Certificaat MAF, Anne

Na een dikke week uitstellen moest het er toch van komen… Het script staat weer in de kast, de bladmuziek weer netjes achter de ‘R’ in de map, de toitoitoitjes in het plakboek, en… Het diploma ligt klaar om ingelijst te worden! Ik ben geslaagd! En hoewel ik natuurlijk mijn conservatorium-diploma al 2 jaar op zak heb, is dit diploma me minstens zoveel (oké, misschien nog wel meer) waard. Ik heb 2 heerlijke jaren achter de rug op de MusicAllFactory, met goede, deskundige en betrouwbare docenten, een heerlijke klas waar ik me echt op m’n gemak voelde, en als klap op de vuurpijl natuurlijk die supervette rol van Mrs. Danvers.

diploma-musicallfactory-2012

Mijn verwachtingen van dit vak, van dit soort opleidingen lagen hoog. Ik werd als kind zelfs gewaarschuwd dat het eigenlijk alleen nog maar tegen zou kunnen vallen. Wat ben ik blij dat ik na deze 2 jaren op de MAF oprecht kan zeggen: “Het was zelfs nog beter en mooier dan ik durfde te dromen”. (Zie je nou wel!!!)

Heel erg bedankt, mijn lieve klasje maar ook alle 1e,2e en 3e jaars, de docenten, niet alleen van de MAF, maar ook ‘van de overkant’.

Liefs,

Anne

Picture of Anne van de Blog van Anne
Anne van de Blog van Anne
Anne Ermens heeft een eigen bedrijf en hielp - tot nu toe - 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als voice-over en zingende zeemeermin. In haar vrije tijd schrijft ze graag over haar bruisende bestaan (met af en toe een mental breakdown), ontdekkingen om slimmer te werken of leuker te leven en andere random dingen die ze kwijt wil. Lezers zijn enthousiast: vanwege Anne's zelfspot, openheid en 'de kracht om diepgaande dingen luchtig te maken'.
Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x