Search
Close this search box.

Te gast bij Omdenken + Teken van leven

#22 Te gast bij Omdenken + Teken van leven (B)

Het is maandagochtend 11 september en ik zit fris gedoucht met een tulband van handdoek op mijn hoofd te tikken. Eerlijk: ik hoop dat je mij (een klein beetje) gemist hebt!

Ik twijfelde van me te laten horen, want ik heb maar weinig tijd: zometeen ga ik me klaarmaken voor mijn eerste bioscoop-film-premiere! Er ligt een prachtige jurk klaar en mijn krultang gaat zo ook het stopcontact in, want straks vertrek ik met mijn vriend O. naar Tuschinski in Amsterdam voor de premiere van ‘De Vuurlinie’, waar hij in speelt.

Maar goed. In het kort: ik ben inmiddels verhuisd, het was hectisch, overweldigend, ik ben heel blij en ehm, ja, het is een beetje druk. In de tussentijd heb ik natuurlijk niet helemaal stilgezeten, dus hieronder wat linkjes van dingen die je misschien gemist hebt:

– Ik was te gast in de podcast van ‘Omdenken’ en deelde met bibberende stem over mijn grootste probleem: wel/geen kinderen krijgen. Hier lees je meer: https://bit.ly/3Zbbm7o

– Heel random, maar ik heb zo’n Air Up drinkfles en schreef daar een review over: https://bit.ly/46avBVj

– Naar aanleiding van onze verhuizing, schreef ik een blog met heeeeuul veeuul verhuistips: https://bit.ly/3Zac30Y

– Er staan HELE VETTE DINGEN op de planning: https://bit.ly/3rabdom

– Op 2 oktober start de 1e ronde van de online training ‘Beter Zingen in 10 Dagen‘ en ik heb de deuren weer even opengezet. Omdat het de 1e keer is kan je met de kortingscode ‘111123‘ meedoen voor een bizar lage prijs: https://bit.ly/3VsrQXd

– Op 16 oktober start de 2e ronde van de online training ‘Schaamteloos & Slim Spreken‘: https://bit.ly/3VsrQXd. Eveline deed de 1e ronde mee en mailde me dit:

Eveline, Cursus Spreken, Schaamteloos en Slim Spreken voor Vrouwelijke Ondernemers, Mail, 7-9–23 (M)Tot later weer, ik kan niet wachten om weer meer te delen als de grootste hectiek achter de rug is!

Houdoe en veel liefs,

Anne

 

Deze blog krijg je gratis van me.

Alsjeblieft en heel graag gedaan! Hoeft echt niet, maar wil je tóch graag iets terug geven om je enthousiasme te uiten, me te helpen of me te bedanken, dan kan je een van de volgende dingen doen:

1. Deel deze – of een andere – blog als je denkt dat je omgeving er wat aan heeft! Via een appje bijvoorbeeld, of via social media. 

2. Gooi een kleine bijdrage in de fooienpot. Elke euro is er eentje! 1/3e van alle opbrengsten gaan naar de kosten voor deze website, 1/3 gaat naar een goed doel en het laatste deel draagt bij aan mijn kerstpakket.

3. Wijs mensen op mijn werk! Vertel je buurman dat ik voice-overs inspreek, je manager dat ik stem, zang en muziek-workshops geef, je vriendin over de livedagen over spreken en presenteren en je zus over zangles.

Picture of Anne van de Blog van Anne
Anne van de Blog van Anne
Anne Ermens heeft een eigen bedrijf en hielp - tot nu toe - 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als voice-over en zingende zeemeermin. In haar vrije tijd schrijft ze graag over haar bruisende bestaan (met af en toe een mental breakdown), ontdekkingen om slimmer te werken of leuker te leven en andere random dingen die ze kwijt wil. Lezers zijn enthousiast: vanwege Anne's zelfspot, openheid en 'de kracht om diepgaande dingen luchtig te maken'.
Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x