Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waarom ik zo blij ben met mijn auto-reply deze vakantie

Arrangeren, Week 6 2020

Deze blog was eigenlijk een uit de hand gelopen post op LinkedIn, maar misschien heb jij er ook wat aan!

Komende twee weken geef ik mezelf een welverdiende vakantie. Natuurlijk ken ik de tip om dan mijn auto-reply aan te zetten, zodat mensen die me willen mailen, automatisch bericht krijgen van het feit dat ik niet (goed) bereikbaar ben.

Maar dit keer heb ik toch wel echt een ‘next-level-auto-reply’ gemaakt, als ik dat even zo onbescheiden mag zeggen. Hij is beter dan ooit en ik wil je graag vertellen waarom ik dat vind.

Waarom ik er zo blij mee ben?

  • Hij is duidelijk, mensen weten wat ze kunnen verwachten.
  • Door de niet te glamoureuze foto en de persoonlijke teksten is-ie ook ‘helemaal Anne’.
  • Ook al antwoord ik niet, ik geef wel ‘een beetje Anne’, door mensen door te verwijzen naar mijn bestaande content.
  • Het is gelukt geen lange lappen tekst te maken: ik kom snel to the point.

En bovendien…

Ik gebruik ‘m niet alleen voor mijn email, maar ook voor de auto-reply functie van WhatsApp, Facebook en Instagram! Ideaal!

Zien?

Ik heb ‘m hieronder geplakt! Kopieer en recycle ‘m gerust voor als je zelf op vakantie gaat!

Ik wens je een hele fijne vakantie,

Liefs,

Anne

Dit is ‘m

*Dit is een automatisch bericht*

Hey!

De kans is groot dat je email pas na 18 augustus wordt beantwoord, want tot die tijd geef ik mezelf vakantie en zit ik waarschijnlijk – net als op onderstaande foto – lekker ergens aan het water mijn buikje rond te eten.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Kan je me niet missen?

Heb je een spoedgeval?

Omdat je me bijvoorbeeld over wil laten vliegen naar Dubai voor een optreden, me een workshop wil laten geven op het hoofdkantoor van Google of iemand nodig hebt die zo snel mogelijk een nieuwe Disney-film komt inspreken, bel me dan: +31643001438. 

Lieve groet en tot na de 18e!

Anne

www.anneermens.nl 

Picture of Anne van de Blog van Anne
Anne van de Blog van Anne
Anne Ermens heeft een eigen bedrijf en hielp - tot nu toe - 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als voice-over en zingende zeemeermin. In haar vrije tijd schrijft ze graag over haar bruisende bestaan (met af en toe een mental breakdown), ontdekkingen om slimmer te werken of leuker te leven en andere random dingen die ze kwijt wil. Lezers zijn enthousiast: vanwege Anne's zelfspot, openheid en 'de kracht om diepgaande dingen luchtig te maken'.
Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Saskia
30 juli 2020 08:33

Haha ik vind hem tof! 🙂

2
0
Ga naar de reacties!x