Search
Close this search box.

5 Cadeaus voor Kattenvrouwtjes (en mannetjes)

Cadeaus voor Kattenvrouwtjes, Photo by Jari Hytönen on Unsplash

Sorry jongens. Komen er eindelijk cadeau-tips online (de vorige keer ging het niet door omdat ik in een poëtische bui was), zijn het cadeau-tips voor kattenliefhebbers! Maar ik moest wel. Er is zo enorm veel leuks te vinden!

Cadeaus voor Kattenvrouwtjes, Krattenkrabpaal, plaatje via Fonq1. Een originele krabpaal

Kijk dit dan! Geweldig toch? Een DJ-krabpaal ! En hij is er ook in de vorm van een laptop!

2. Sokken met foto van je eigen kat

Sokken met een foto van je kat. Dus niet zomaar een kat. Jouw eigen kat! Het is een van de foutste dingen die ik ooit heb gezien. Ik zag deze website via een advertentie op Instagram, maar misschien kan je het via de HEMA ook wel heel gemakkelijk – kuch en goedkoper – maken.

Ik moet wel bekennen, hoe tof ik het ook vind, ik weet niet of ik zoiets daadwerkelijk zou dragen. Ik heb het kattenvrouwtje in me toch nog niet helemaal geaccepteerd geloof ik.

Cadeaus voor Kattenvrouwtjes, Katopoly, plaatje via Bol3. Kat-Opoly

Monopoly, maar dan de katteneditie. In plaats van de gevangenis moet je naar het asiel en je verzamelt geen hotels, maar kattenbakken! Ik kwam er overigens achter dat er nog véél meer Monopoly-edities zijn, zo is er ook een Game-of Thrones-versie!

4. Een kattenboek

Dit is dus een beetje balen. Want er is een boek wat ik graag wil hebben, maar wat pas in Maart 2019 in de winkels ligt. En dat is dit boek, geïllustreerd door ‘mijn’ Agnes. Agnes is natuurlijk niet van mij, maar aangezien ze een van de zangeressen van Charmony is ben ik gewoon een beetje extra trots! Dus ik wilde het graag even onder de aandacht brengen.

Maar, voor deze Sinterklaas/Kerst heb je daar dus niet zoveel aan helaas. Gelukkig zijn er ook andere schattige kattenboeken, zoals ‘Catfulness‘, met allerlei wijze lessen van deze lieftallige viervoeters.

Bonustip

Cadeaus voor Kattenvrouwtjes, Voorbeeld CatshamingMijn oog viel bij bol.com ook nog op een ‘Catshaming Scheurkalender’. Een aangezien ‘shaming’ zo ongeveer het woord van het jaar lijkt te zijn wilde ik even kijken wat dat dan was.

Nou, een kalender met plaatjes zoals deze hier links. En hoewel iets in mij zegt dat ‘de katten misschien op energetisch niveau aanvoelen dat ze worden uitgelachen en daardoor hun ziel een beetje kapot gaat’ roept iets anders in mij vooral heel hard: “Hahahaha, dit wil ik hebben!”

5. En hier raakte ik eigenlijk gewoon een beetje van in paniek

Op de website kattengadgets.com is nog veel meer te vinden. Ik sluit ‘em nu af, want ik krijg er hartkloppingen van. Niet omdat ik alles wil hebben, zeker niet. Ik neem me juist onmiddellijk voor om nooit, maar dan ook nooit, mijn hele huis vol met kattenspullen te stoppen. Muurstickers met katten, douchegordijnen met katten, telefoonhoesjes met katten… Ik ben er klaar mee.

Ik kan geen kat meer zien.

Nouja.

00003, Kroepoek, Juni 2018

Behalve deze dan natuurlijk.

Liefs,

Anne

P.S.

Mocht je voor de feestdagen plannen hebben voor Secret Santa, check dan eens ‘HappyGiftList.com’! Kan je ook meteen makkelijk een verlanglijstje maken.

Deze blog krijg je gratis van me.

Alsjeblieft en heel graag gedaan! Hoeft echt niet, maar wil je tóch graag iets terug geven om je enthousiasme te uiten, me te helpen of me te bedanken, dan kan je een van de volgende dingen doen:

1. Deel deze – of een andere – blog als je denkt dat je omgeving er wat aan heeft! Via een appje bijvoorbeeld, of via social media. 

2. Gooi een kleine bijdrage in de fooienpot. Elke euro is er eentje! 1/3e van alle opbrengsten gaan naar de kosten voor deze website, 1/3 gaat naar een goed doel en het laatste deel draagt bij aan mijn kerstpakket.

3. Wijs mensen op mijn werk! Vertel je buurman dat ik voice-overs inspreek, je manager dat ik stem, zang en muziek-workshops geef, je vriendin over de livedagen over spreken en presenteren en je zus over zangles.

Picture of Anne van de Blog van Anne
Anne van de Blog van Anne
Anne Ermens heeft een eigen bedrijf en hielp - tot nu toe - 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als voice-over en zingende zeemeermin. In haar vrije tijd schrijft ze graag over haar bruisende bestaan (met af en toe een mental breakdown), ontdekkingen om slimmer te werken of leuker te leven en andere random dingen die ze kwijt wil. Lezers zijn enthousiast: vanwege Anne's zelfspot, openheid en 'de kracht om diepgaande dingen luchtig te maken'.
Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Margo
Margo
20 november 2018 07:03

Nu ben ik wel een beetje in de war… In dat gedicht stond dat je niks meer wilde geven maar volgens mij is dit stiekem toch wel een verlanglijstje!

marrie
marrie
2 december 2018 09:24

Bij de Lidl heb je een hele leuke kattenagenda met kattenstickers. .

4
0
Ga naar de reacties!x