Search
Close this search box.

Mijn Verlanglijstje voor 2018

Verlanglijstje 2018, Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash

Zoals jullie laatst in mijn gedicht konden lezen ben ik heel tevreden en staat er eigenlijk niks op mijn verlanglijstje.

Eigenlijk.

Want hoe gelukkig ik ook ben, er zijn natuurlijk altijd nog een hoop dingen die ik ‘op zich wel graag zou willen bezitten’. En aangezien het morgen Black Friday is ben ik toch een aantal website’s in de gaten aan het houden, in de hoop dat ze dikke vette kortingen gaan geven. Zodat ik mezelf niet één, maar twéé van de onderstaande producten cadeau kan doen voor kerst.*

En omdat ik het zelf altijd leuk vind de verlanglijstjes van anderen te zien laat ik jullie vandaag zien waar mijn hart sneller van gaat kloppen. (Plus, het geeft me ook meteen de mogelijkheid om het een en ander uit te proberen met Affiliate Links. En om uit te proberen een collage te maken in mijn nieuwe software.)

*Ik ben ZZP’er en heb dus besloten dit jaar zelf een kerstpakket te kopen. Als er tenminste geld overblijft. Want ik durf al een aantal weken niet in mijn administratie te kijken. Want ik had een bekeuring. En die heb ik niet op tijd betaald. Ik heb ‘em uberhaupt nog niet betaald. Dus er is een nieuwe groene enveloppe binnengekomen die ik nog niet open durf te maken. Al een paar dagen niet. Eigenlijk stel ik met het schrijven van deze blog wederom uit dat ik mijn administratie moet doen. Oh jongens, ik word soms zo ontzettend moe van mezelf.

Verlanglijstje 2018, Persoonlijke Blog Anne

Mijn Verlanglijstje

1. Google Home

Een soort Siri die standaard in je huis staat, al je vragen beantwoordt (‘hoe lang moet ik broccoli koken?’), muziek voor je afspeelt, de lampen aandoet en de verwarming kan bedienen. Ge-wel-dig. Natuurlijk wil ik deze hebben. Gewoon omdat het supervet is.

2. Parfum van Miu Miu

Omdat het vet lekker ruikt. Er zit iets met Lelietjes-Van-Dalen in, en dat vind ik heel erg lekker. Bij bol.com zijn er heel veel geuren afgeprijsd met 70%, maar deze zit er dan net weer niet tussen helaas.

3. Museumkaart

Die hadden jullie niet aan zien komen he?! Maar toen ik in het voorjaar in het Musée de l’Orangerie was en 15 minuten in stilte door te brengen bij een schilderij van Monet nam ik me voor me eens wat meer in kunst te verdiepen. En dat heb ik eigenlijk helemaal niet gedaan.

Hoe vet zou het trouwens zijn als je voor Kerst gewoon een origineel schilderij van Monet cadeau krijgt?

Verlanglijstje 2018, Persoonlijke Blog Anne, Monet van Google (hoop dat dit mag)
Stel je voor dat je wakker wordt met dit om je heen…

Niet zo vet eigenlijk trouwens. Want dan moet je ook beveiliging inhuren en dat lijkt me nogal een gedoe. Dus doe mij maar een museumkaart.

4. Hue Lamp

Ik heb al Hue-lampen in mijn huis, en ze maken me dagelijks ontzettend blij; zo gaan ze bijvoorbeeld automatisch aan als ik de parkeerplaats op rij. En omdat ik er geen genoeg van kan krijgen wil ik er meer, zodat niet alleen mijn woonkamer maar ook mijn slaapkamer (en op een dag mijn WC) verlicht kan worden in alle kleuren van de regenboog.

5. Warme Hardloopkleding

Nu gebruik ik de kou als excuus om niet te hoeven hardlopen. Dus als ik warme hardloopkleding koop, zoals de broek die je ziet, ga ik vast weer hardlopen. Dit exemplaar heeft ook nog eens een handig en strak vakje voor mijn sleutel, en dat vind ik ideaal: ik loop namelijk standaard met mijn Apple Watch om en Earpods in (ja ik hou van gadgets) en mijn sleutelbos is verder het enige wat ik nodig heb. En dat levert bij veel broeken gedonder op. Of er is geen zak, en ik bind ze op onbetrouwbare wijze aan mijn schoenveters, of er is een te groot vak, waardoor iedereen in de wijk aan het gerinkel hoort dat ik weer op pad ben. (Wat een luxe is het dat er zo veel goed gaat dat ik me druk kan maken om rinkelende sleutels.#firstworldproblems)

6. Hardloopschoenen

…en als we dan toch bezig zijn is het ook wel tijd om eens nieuwe hardloopschoenen te kopen. De schoenen die ik nu gebruik heb ik al 5 jaar en mijn scheve voeten hebben gewoon goed schoeisel nodig. Maar het doet me toch altijd pijn om te investeren in een schoen die ik niet eens perse mooi vind.

7. Rituals Adventkalender XL

Kwijl. Dit vind ik zo verrukkelijk. Een paar jaar terug had ik op een of andere manier bizar veel AirMiles, en deze inwisselen voor een Rituals Adventkalender was echt een van de beste beslissingen van de eeuw. Vier-en-twintig dagen lang feest met allerlei kleine, goddelijk ruikende, mooi verpakte verzorgingsproducten. Maar het kost een hoop en je kan je geld maar een keer uitgeven… Lastig, lastig…

8. Koffer

Omdat ik voor optredens met Charmony al jaren loop te klooien met een gammele koffer met te weinig wieltjes. Het exemplaar wat je hierboven ziet is van March, want een Samsonite koffer is sowieso buiten mijn budget. En deze kleur vond ik wel tof. Maar alsnog is het gewoon een koffer, en buiten het feit dat hij nuttig is word ik er verder niet heel erg warm van.

En jullie?

Ik vind het mega-fascinerend wat andere mensen willen hebben. Laat me gerust weten wat er op jouw verlanglijstje staat!

Enne, het klinkt misschien allemaal heel materialistisch, maar volgens mij is er niks mee als je kunt genieten van mooie spullen. Maar daar blog ik misschien nog wel een andere keer over.

Nu ga ik mijn bekeuring betalen.

Of eerst nog even met Kroepoek spelen.

Zucht.

Liefs,

Anne

Deze blog krijg je gratis van me.

Alsjeblieft en heel graag gedaan! Hoeft echt niet, maar wil je tóch graag iets terug geven om je enthousiasme te uiten, me te helpen of me te bedanken, dan kan je een van de volgende dingen doen:

1. Deel deze – of een andere – blog als je denkt dat je omgeving er wat aan heeft! Via een appje bijvoorbeeld, of via social media. 

2. Gooi een kleine bijdrage in de fooienpot. Elke euro is er eentje! 1/3e van alle opbrengsten gaan naar de kosten voor deze website, 1/3 gaat naar een goed doel en het laatste deel draagt bij aan mijn kerstpakket.

3. Wijs mensen op mijn werk! Vertel je buurman dat ik voice-overs inspreek, je manager dat ik stem, zang en muziek-workshops geef, je vriendin over de livedagen over spreken en presenteren en je zus over zangles.

Picture of Anne van de Blog van Anne
Anne van de Blog van Anne
Anne Ermens heeft een eigen bedrijf en hielp - tot nu toe - 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als voice-over en zingende zeemeermin. In haar vrije tijd schrijft ze graag over haar bruisende bestaan (met af en toe een mental breakdown), ontdekkingen om slimmer te werken of leuker te leven en andere random dingen die ze kwijt wil. Lezers zijn enthousiast: vanwege Anne's zelfspot, openheid en 'de kracht om diepgaande dingen luchtig te maken'.
Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Joke van Reen
22 november 2018 23:07

O O Anne betaal je bekeuring. Ken je het spreekwoord niet ” wie iets fout doet moet op de blaren zitten”. Jammer hè dat je, je geld aan zo iets vervelends uit moet geven. Die kalender van ritsual was veel leuker geweest. Fijn weekend.

3
0
Ga naar de reacties!x