Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe foto’s

Anne Ermens, 2013

Misschien had je het al gezien; er staan nieuwe foto’s op mijn website!

Wanneer je een zangeres boekt is het natuurlijk niet de bedoeling dat je haar niet  herkent omdat ze op foto’s totaal anders was, en om dat te voorkomen was het weer tijd voor een fotoshoot.

De foto’s zijn gemaakt in het Posttheater in Arnhem, door fotograaf Dirk-Jan Poot. Mirella Albers heeft de styling verzorgd. Het was een enorm prettige samenwerking, en ik laat jullie dan ook met plezier het resultaat zien!

Anne Ermens, 2013

Liefs,

Anne

Dit bericht werd in 2013 als ‘zakelijk’ nieuwsbericht geplaatst op mijn website, die destijds puur bedoeld was om mensen te voorzien van informatie over mijn bezigheden als zangeres en zangdocent.

Picture of Anne van de Blog van Anne
Anne van de Blog van Anne
Anne Ermens heeft een eigen bedrijf en hielp - tot nu toe - 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als voice-over en zingende zeemeermin. In haar vrije tijd schrijft ze graag over haar bruisende bestaan (met af en toe een mental breakdown), ontdekkingen om slimmer te werken of leuker te leven en andere random dingen die ze kwijt wil. Lezers zijn enthousiast: vanwege Anne's zelfspot, openheid en 'de kracht om diepgaande dingen luchtig te maken'.
Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Mama
Mama
8 juli 2013 13:14

Wat heb je toch een leuke site Anne met prachtige foto’s!!!
En ik begrijp dat het optreden met de bruid ook goed is gegaan. Fijn.

XXX

2
0
Ga naar de reacties!x