Zoek
Sluit dit zoekvak.

#Update 2: Wat gebeurt er allemaal?!

Anne Ermens, 00010, Zeevrouwen Première, Augustus 2019

Er gebeurt een hoop. Op privégebied, maar dat hou ik voor nu even in mijn beveiligde blogs, en ook op zakelijk gebied: een podcast, een vlog, noem maar op! En dus ga ik je vandaag even een update geven.

Vlog

In de premiereweek van Zeevrouwen de Musical maakte ik een vlog die inmiddels al dik 300 keer bekeken is! Ongelooflijk, en ook leuk: voor mij is de vlog een soort ‘baby’ van mijn persoonlijke blog en mijn werk. Alsof het allemaal bij elkaar past!

Desalniettemin blijft het hier voorlopig bij qua vloggen. Ik heb namelijk heel veel zin om komende periode veel tijd en aandacht te besteden aan mijn werk, aan het zingen en het lesgeven, en niet aan het filmen van mezelf.

Beginnerscursus Zang

Beginnerscursus Zang Breda, Anne Ermens

Zo besloot ik om vanaf September 3 beginnerscursussen zang aan te gaan bieden, een voor kinderen tot 12, een voor jongeren tussen de 12 en 18 en een voor volwassen van 18 tot 180.

Wil je er meer over lezen, dan kan dat hier: http://anneermens.nl/cursus.

Natuurlijk vind ik het fijn als je je omgeving op de hoogte brengt van deze cursus, bijvoorbeeld door de link te delen!

Podcast

Begin Augustus nodigde Wouter van PR-Bureau ‘Ik ben op je’ me uit om te komen praten over mijn werk in zijn podcast. Het resultaat? Een leuk gesprek van ongeveer 35 minuten waarin het gaat over ‘niet kunnen zingen’, ‘of het vroeger beter was’ en ‘dat ik in dezelfde vijver zit als Lady Gaga’.

Ik heb de podcast inmiddels zelf beluisterd in de auto, en ik moet – heel onbescheiden – zeggen dat ik het echt gezellig vond om te horen!

Je kan ‘em opzoeken via de website van ‘Ik ben op je’, maar ook via Spotify.

Zeevrouwen de Musical

Inmiddels hebben we er al een aantal shows opzitten en stond er ook een enthousiaste recensie in ‘De Ommelander’.

Recensie Zeevrouwen, de Ommelander (Update#2, Podcast enz.)

Komende weekenden speelt de voorstelling nog, tot eind september en daarna is het ook ineens weer voorbij. Best gek, want zo’n productie is behoorlijk intensief: ik moet natuurlijk het hele land door en blijf daardoor ook regelmatig met mijn geliefde collega M. in tuinhuisjes en op boerderijen in het Noorden slapen. Niet alleen handig, maar ook gezellig. Zo gezellig dat we volgende week al eerder vertrekken en hopelijk een bezoekje kunnen brengen aan de zeehondenopvang in Pieterburen! Tja, als we dan toch bijna vier uur in de auto zitten, laten we er dan wat moois van maken!

Proeflessen

Je merkt, ik zit helemaal in de werkmodus. Ik heb gewoon heel veel zin om meer te kunnen werken en mijn hele Bredaase praktijk te kunnen vullen met nieuwe mensen. En daarom geef ik zaterdag 31 Augustus ook nog eens gratis proeflessen! Zeg het voor, zeg het voort!

Tot zover de update, tot een volgende keer!

Liefs,

Anne

P.S.

Weet je nog dat ik in een blog schreef over kreeften in Breda? Ik had geen bewijsmateriaal, maar zag inmiddels een bericht op een Facebookpagina over die beesten, waar mensen echt supernasty foto’s hebben gepost in de comments. Heb ‘em hieronder gedeeld:

P.S. 2

De foto bovenaan deze blog? Die is van Johan van der Klaauw!

Picture of Anne van de Blog van Anne
Anne van de Blog van Anne
Anne Ermens heeft een eigen bedrijf en hielp - tot nu toe - 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als voice-over en zingende zeemeermin. In haar vrije tijd schrijft ze graag over haar bruisende bestaan (met af en toe een mental breakdown), ontdekkingen om slimmer te werken of leuker te leven en andere random dingen die ze kwijt wil. Lezers zijn enthousiast: vanwege Anne's zelfspot, openheid en 'de kracht om diepgaande dingen luchtig te maken'.
Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x