Search
Close this search box.

Allemaal leuke dingen

Blog Anne Ermens, Photo by Kaitlyn Baker on Unsplash

Tot nu toe schreef ik over dingen waar ik mee worstel, maar: ik heb ook allemaal leuke dingen waar ik enorm van kan genieten.

Een Lijstje

 1. Ik ben bijna jarig!AH Rocky Road (Allemaal leuke dingen)
 2. Afgelopen dagen heb ik me bezig gehouden met de grote schoonmaak. Het einde is in zicht en het voelt nu al heerlijk overzichtelijk, rustig en gestructureerd.
 3. Ik heb dit laatst meegenomen van de AH, en het is enorm lekker –>
 4. Een leerling stuurde me een superlieve mail om te bedanken, niet alleen voor de lessen, maar ook omdat ze me lief en betrokken vindt. Dat vind ik echt tof om te horen!!!
 5. Binnenkort ga ik naar de Efteling!
 6. Ik heb een hele goede scanner want hij heeft ‘ADF’, wat inhoudt dat waneer ik bijvoorbeeld een script in-scan, hij automatisch een stapel papieren naar binnen ‘slurpt’.Kastje Ikea (Allemaal leuke dingen)
 7. Dit weekend heb ik met bloed zweet en tranen geheel zelfstandig twee Ikea kastjes in elkaar gezet en het is helemaal gelukt!
 8. Afgelopen week  kwam een leerling die ik al jaren niet meer had gezien een les volgen om te werken aan een scene voor een auditie. Ik vond het zo lief dat ze na al die tijd toch weer met mij wil werken!
 9. Er zijn allemaal bekenden die gaan trouwen of zwanger zijn!
 10. Het is zomervakantie, en hoewel ik gewoon zangles geef met de Zomer-Strippenkaart is er tijd genoeg om lekker veel (illegaal-vanuit-de-zaal-gefilmde) musicals kijken.
 11. Ik heb eindelijk een gemist deel van mijn jeugd ingehaald, en voor het eerst ‘Mean Girls’ gekeken. En onder andere heel hard gelachen om dit:

Tot zover de hoogtepunten van afgelopen tijd!

Liefs,

Anne

Deze blog krijg je gratis van me.

Alsjeblieft en heel graag gedaan! Hoeft echt niet, maar wil je tóch graag iets terug geven om je enthousiasme te uiten, me te helpen of me te bedanken, dan kan je een van de volgende dingen doen:

1. Deel deze – of een andere – blog als je denkt dat je omgeving er wat aan heeft! Via een appje bijvoorbeeld, of via social media. 

2. Gooi een kleine bijdrage in de fooienpot. Elke euro is er eentje! 1/3e van alle opbrengsten gaan naar de kosten voor deze website, 1/3 gaat naar een goed doel en het laatste deel draagt bij aan mijn kerstpakket.

3. Wijs mensen op mijn werk! Vertel je buurman dat ik voice-overs inspreek, je manager dat ik stem, zang en muziek-workshops geef, je vriendin over de livedagen over spreken en presenteren en je zus over zangles.

Picture of Anne van de Blog van Anne
Anne van de Blog van Anne
Anne Ermens heeft een eigen bedrijf en hielp - tot nu toe - 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als voice-over en zingende zeemeermin. In haar vrije tijd schrijft ze graag over haar bruisende bestaan (met af en toe een mental breakdown), ontdekkingen om slimmer te werken of leuker te leven en andere random dingen die ze kwijt wil. Lezers zijn enthousiast: vanwege Anne's zelfspot, openheid en 'de kracht om diepgaande dingen luchtig te maken'.
Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
ilse
ilse
25 mei 2017 09:39

Heee je hebt het ook over mij bij punt 9… denk meteen weer aan die verjaardag 2 zwangere vrouwen op de bank Hahaha wat gaat de tijd snel he

2
0
Ga naar de reacties!x