Search
Close this search box.

Blogs met een Wachtwoord

Geheim, Photo by Matt Artz on Unsplash

Daarnet heb ik voor het eerst een blog met een wachtwoord gepubliceerd. Dat heeft een simpele reden: bij sommige blogs wil ik controle houden over wie het kan lezen. Niet omdat het hele spannende informatie is (stel je voor, een blog over hoe ik bij de Maffia ben gegaan ofzo!) maar omdat ‘zelfs’ ik dingen heb die te kwetsbaar of persoonlijk voelen om zomaar online te gooien.

Wil je het wachtwoord hebben, stuur me dan gewoon een berichtje. Ken ik je niet persoonlijk, laat me dan even kort weten wie je bent, dat vind ik fijn.

Uiteraard hoop ik erop te kunnen vertrouwen dat je zowel het wachtwoord, als de content die ik deel, voor jezelf houdt, en deze niet verspreid via Whatsappgroepen, Facebookgroepen of op welke manier dan ook. Wil je moeder, vriend of buurman het ook graag lezen dan kan hij of zij me zelf benaderen.

Ik vind dit spannend, want weet dat dit een risico is. Dankjulliewel dat ik zulke fijne lezers heb dat ik het risico durf te nemen.

Liefs,

Anne

P.S.

Dit bericht lijkt heel zwaar en heftig, en hoewel ik het jammer vind dat ik toch niet écht ‘alles’ online durf te knallen denk ik ook: ‘Hoe vet! Blogs met een wachtwoord! Alsof mijn blog een soort exclusieve, chique, ondergrondse nachtclub is waar je niet zomaar naar binnen mag!’

Deze blog krijg je gratis van me.

Alsjeblieft en heel graag gedaan! Hoeft echt niet, maar wil je tóch graag iets terug geven om je enthousiasme te uiten, me te helpen of me te bedanken, dan kan je een van de volgende dingen doen:

1. Deel deze – of een andere – blog als je denkt dat je omgeving er wat aan heeft! Via een appje bijvoorbeeld, of via social media. 

2. Gooi een kleine bijdrage in de fooienpot. Elke euro is er eentje! 1/3e van alle opbrengsten gaan naar de kosten voor deze website, 1/3 gaat naar een goed doel en het laatste deel draagt bij aan mijn kerstpakket.

3. Wijs mensen op mijn werk! Vertel je buurman dat ik voice-overs inspreek, je manager dat ik stem, zang en muziek-workshops geef, je vriendin over de livedagen over spreken en presenteren en je zus over zangles.

Picture of Anne van de Blog van Anne
Anne van de Blog van Anne
Anne Ermens heeft een eigen bedrijf en hielp - tot nu toe - 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als voice-over en zingende zeemeermin. In haar vrije tijd schrijft ze graag over haar bruisende bestaan (met af en toe een mental breakdown), ontdekkingen om slimmer te werken of leuker te leven en andere random dingen die ze kwijt wil. Lezers zijn enthousiast: vanwege Anne's zelfspot, openheid en 'de kracht om diepgaande dingen luchtig te maken'.
Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Marian Aertse
Marian Aertse
15 juli 2019 00:55

Hoi Anne ik vind het erg leuk om via je blog mee te beleven wat jou zoal bezig houdt. Als jij vindt dat dit ook de bedoeling is vind ik het leuk om je te blijven volgen. Gr Marian en veel succes bij alle nieuwe uitdagingen die op je pad komen.

Desirée
Desirée
20 juli 2019 19:41

Hoi Anne, ben fan van jouw blogs en wil graag de blogs met wachtwoord lezen. Wat jou bezig houdt , waar je mee worstelt en wat je fantastisch vindt . In de hoop dat ik je af en toe ergens mee kan helpen.

Desirée ( oppas in jullie kindertijd )

Karlijn
Karlijn
27 augustus 2019 13:09

Hoi Anne,
Ik lees je blogs met plezier en zou graag nog meer van je lezen! Zou ik het ww mogen?
Liefs FF 😉

5
0
Ga naar de reacties!x