Zoek
Sluit dit zoekvak.

Soort van blog

Soort van blog (blog)

Dit is niet echt een blog zoals je die gewend bent de afgelopen weken. Het is eerder een soort post-it.

Er gebeuren te veel leuke dingen en dat is tof, maar ‘te veel’ is nooit zo handig. Dus hoewel ik vol verhalen zit, heb ik dit weekend besloten vooral tijd te maken voor ‘gelummel’; chips eten in bed, foute kerstfilms kijken onder een dekentje, dat soort dingen.

Ik wil je wel kort wat dingen vertellen, omdat ik zo trots ben dat ik ze wil delen, of omdat ik denk dat jij er daadwerkelijk iets aan hebt:

1. Afgelopen week volgde ik een cursus rondom voice-over-werk. Als een voorbeeldige student, had ik mijn opdracht daar 5 minuten voor de eindtijd af. Met de tijd die over was probeerde ik in 1 take een commercial voor Zwitsal in te spreken. (Niet voor het echt, gewoon om te oefenen.) Ik vond ‘em eigenlijk heel goed klinken, als je nieuwsgierig bent kan je hier luisteren(En als je voor Zwitsal werkt en enthousiast bent, mag je me bellen.)

2. Deze maand ontving ik 2 prachtige reviews. Je kan ze hieronder zien. Naast dat dit in de eerste plaats voor nieuwe potentiële klanten supernuttig is om te lezen, is het voor mijn ego ook gewoon leuk om te hebben. Zodat ik op slechte dagen (zoals gisteren, toen ik mijn sportles even moet verlaten om 5 minuten te zitten huilen in de kleedkamer omdat ik mezelf ineens heel stom vond en alles moeilijk was) weer even herinnerd word aan wat ik ook alweer betekend heb. 

3. De workshop ‘Zang & Ukelele’ in kerstthema volgend weekend is helemaal uitverkocht, maar er zijn nog wel wat kaartjes voor de zangavond in kerstthema aanstaande vrijdag! De zangavond waar ik misschien wel het allermeest naar uitkijk, met heerlijk knus gezang en speciale kerst-oefeningen en warme chocolademelk.. Het wordt awesome! Talent, voorbereiding en ervaring zijn niet nodig en een kaartje koop je hier voor € 18,-.

4. Geen idee of ik het al had verteld, maar deze maand krijg je de cursus ‘Bubbelen voor beter stemgebruik’ en een bubbelbuisje cadeau als je een individuele zangles besteld. (Je weet wel, zo’n ding waar je mensen bij TVOH ook interessant mee zag doen!) Dat is een korting van bijna 25%! Hier lees je meer, en natuurlijk kan je dit ook cadeau geven voor Sinterklaas of Kerst!

Ik wens je een fijne avond en ga zelf nog even lekker opladen 🙂 Heb je een vraag of wil je ergens op reageren, stuur dan gerust een mailtje! 

Houdoe en veel liefs,

Anne

Picture of Anne van de Blog van Anne
Anne van de Blog van Anne
Anne Ermens heeft een eigen bedrijf en hielp - tot nu toe - 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als voice-over en zingende zeemeermin. In haar vrije tijd schrijft ze graag over haar bruisende bestaan (met af en toe een mental breakdown), ontdekkingen om slimmer te werken of leuker te leven en andere random dingen die ze kwijt wil. Lezers zijn enthousiast: vanwege Anne's zelfspot, openheid en 'de kracht om diepgaande dingen luchtig te maken'.
Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x