Search
Close this search box.

Het kan zijn dat je, terwijl je zocht naar informatie over mij als zangeres of informatie over mijn zanglessen, ineens op mijn blog belandde.

Dat is misschien een beetje vreemd. Dat vond ik in het begin ook. Ik heb zelfs best getwijfeld of ik mijn blogs niet ergens anoniem op een andere website zou moeten plaatsen. Toch heb ik besloten dat niet te doen. Want: iedereen heeft een leven naast zijn werk, inclusief hoogte en dieptepunten. Ook al is het bij mij allemaal zichtbaar, mijn privéleven heeft niet meer of minder invloed op de kwaliteit van mijn werk dan bij ieder ander persoon.

Als je het leuk vindt om te lezen, lees dan lekker door! Ik heb ook een aantal blogs geschreven die te maken hebben met mijn werk, zoals deze waarin ik je meeneem achter de schermen, of deze waarin ik vertel waarom ik zo trots ben op mijn leerlingen.

Wat je ook doet, het zou zonde zijn om te vergeten waarom je op mijn website kwam! Was dat inderdaad voor zangles of informatie over mijn acts, neem dan eerst even contact met me op, of open vast de website van ‘Zangles in Breda of ‘Volg Zangles Online’, voordat je je verliest in de meer dan 200 blogs die ik inmiddels online heb staan.

Groetjes,

Anne

1
0
Ga naar de reacties!x