Zoek
Sluit dit zoekvak.

Favorieten & Ontdekkingen | Augustus 2018

Favorieten en Ontdekkingen, Augustus 2018

Ook in Augustus had ik Favorieten & Ontdekkingen. Maak je borst maar nat.

Favorieten

Plakkers

‘Maak je borst maar nat’ was meteen een enorm flauwe overgang naar mijn eerste favoriet. Een favoriet die ik overwoog achter te houden omdat het hier allemaal wel heel intiem wordt op mijn blog. Ik durf het niet als koptitel hierboven te zetten, maar het gaat niet om gewone plakkers. Het gaat om Tepel-Plakkers. Wat een woord. Wat een product ook.

Favorieten en Ontdekkingen, Augustus 2018, Tepelplakkers, Nipple Covers

Maar, ik móet ze wel noemen, want ze waren mijn grote favorieten deze zomer. Zomerse tops met blote ruggen, strapless jurken, ik kon alles aan zonder te hoeven piekeren over ‘hoe ik de bh weg moet werken’. En daarnaast, nooit meer dat eeuwige gesjor aan bandjes die van je schouders afglijden. Vrijheid, blijheid en dankzij de tepelplakkers kan het allemaal zónder dat mijn hele lichaam schreeuwt: “Kijk naar mijn borsten!”. 

Bedankt Friends voor het inspireren, en bedankt Primark, voor het uitbrengen van deze kwallerig-uitziende-lifesavers voor nog geen €5,-.

M&M’s Mint

Kan ik kort over zijn. Vet lekker en te koop bij de Jamin.

Ontdekkingen

‘Let it go, let it go’

Het meest wonderbaarlijke is gebeurd afgelopen maand. Ik had een soort gevoelige discussie. Toen bedacht ik, ‘misschien maak ik het groter dan het is’.

Ik vroeg: ‘Maak ik het groter dan het is?’

De ander stuurde terug: ‘Ik denk het wel.’

En dat was het! Ik liet het los! Eureka! Hallelujah! Wat een genot, voor de ander, voor mij, voor de wereld. Soms hoef je het echt niet moeilijker te maken dan dat het is.

Tamagotchi?
Favorieten en Ontdekkingen, Augustus 2018, Kroepoek en Furby
Kijk! Mijn Furby! Kroepoek was niet persé razend enthousiast helaas…

Mijn verjaardag wilde ik geheel in 90’s stijl vieren, en op het Nineties-Altaar ontbrak naast er nog iets naast mijn Furby, Ufolamp en SuperSlimey. Bij de Intertoys werd ik glazig aangekeken bij de vraag naar een Tamagotchi, de medewerkster WIST NIET WAT HET WAS! Toen ze me doorverwees naar haar oudere collega moest die me helaas teleurstellen: ze verkochten geen Tamagotchis. Gelukkig hadden ze wél een Magic Twisty. Conclusie: ik ben oud, maar nog niet écht stokoud.

Een Gamba krijg je met kop en staart

Ik dacht dat een Gamba een grote garnaal was die je zo in je mond kon stoppen. Niet dus. Ze kijken je aan. Je moet ze de nek omdraaien. De staart eraf pulken. En alsof dat nog niet erg genoeg is blijft er uiteindelijk dus ook nog maar heel erg weinig over om op te kunnen eten. #Fail.

(Karin, duizend maal dank dat je ze hebt opgegeten en ik jouw goddelijke meloen met ham kreeg.)

Spookjeschips bij de Xenos

Social Media geeft misschien niet altijd op een realistische manier weer hoe iemand is. Maar in mijn geval heb ik soms het idee dat het een enorm compleet beeld geeft. In ieder geval van mijn voorliefde voor ongezonde troep.  Zo werd ik een maand geleden door een oude vriend van 10 jaar geleden getagd in een bericht over ‘dat de pepernoten weer in de winkel liggen’. En niet veel later stuurde een oud soort-van-school-genootje me dat ze Spookjeschips had zien liggen bij de Xenos.

Heb je afgelopen jaren vakanties in Frankrijk doorgebracht dan ken je ze: Monster Munch. Chips in de vorm van spookjes, in een blauwe zak. De chips die ik at na het kanoën, bij het kampvuur, tijdens het bezoeken van watervallen en bij het voorbereiden van mijn act voor de Playbackshow. De chips die er voor zorgde dat ik al minstens naar 3 verschillende personen heb willen gillen “Nee! Ik bedoelde geen béren! Ik bedoelde spóókjes!” als ze dachten dat ik ‘Pombar’ bedoelde.

Nou. Die chips dus. Bij de Xenos!

Wat me verder bij is gebleven van Augustus 2018

(Wellicht minder interessant voor jullie, maar ik vind het leuk om er bij stil te staan.)

Aanraders in Arnhem, Anne & Max
Het goddelijke ontbijt-buffet bij Anne & Max in Arnhem

✦ Het spelen van een peutervoorstelling, en dat nog leuk vinden ook. ✦ Doodziek zijn en daarvan leren. ✦ Het vertellen dat ik een vakantievriendje had tegen een onbekende voorbijganger. ✦ Buiten plassen. ✦ Hardlopen terwijl Bløf me live toezong. ✦ Bemoeien met een relatie en daarbij voorbij gaan aan de Sociale Etiquette. ✦ Thuiskomen terwijl iemand voor me had gekookt. ✦

En nog meer…

✦ Rouwen om de zomervakantie en weer beginnen met werken ✦ De Heliumballon met ’30’ die me al weken dagelijks confronteert met mijn leeftijd. ✦ Mijn verjaardagsontbijt bij Anne & Max. ✦ Dat ik daar de man tegen kwam die niet meer met me durfde te daten. ✦ Repeteren voor een nieuw project. ✦ De dag in Rotterdam waar ik bijna in m’n broek plaste van het lachen met een oude collega. ✦ Onverwacht verdriet waar ik misschien later nog wat over deel. ✦   De dag fotoles bij mijn tante, waarbij weinig foto’s werden gemaakt maar er vooral veel werd gelachen en gekletst. (Overigens heb ik ook gewoon geen talent. En geen goed toestel. Maar vooral geen talent.) ✦

Waarom je je op September kan verheugen:

  • Iedereen is weer terug van vakantie!
  • Het Apple Event komt eraan.
  • En dus de updates van de Software ook (ook al had ik iOS 12 al).
  • Je kan weer lekker onder een deken slapen.
  • Hollands Next Topmodel gaat weer beginnen!
  • Niet persé leuk voor jullie, wel voor mij: mijn eerste nichtje wordt waarschijnlijk deze maand geboren!

Liefs,

Anne

Picture of Anne van de Blog van Anne
Anne van de Blog van Anne
Anne Ermens heeft een eigen bedrijf en hielp - tot nu toe - 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als voice-over en zingende zeemeermin. In haar vrije tijd schrijft ze graag over haar bruisende bestaan (met af en toe een mental breakdown), ontdekkingen om slimmer te werken of leuker te leven en andere random dingen die ze kwijt wil. Lezers zijn enthousiast: vanwege Anne's zelfspot, openheid en 'de kracht om diepgaande dingen luchtig te maken'.
Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Shirley
2 september 2018 22:20

Die plakkers lijken me heel handig, nooit aan gedacht eigenlijk. Misschien iets voor volgende zomer. Ben stiekem ook wel benieuwd naar het gezicht van mijn vriend als hij me daarmee ziet.

1
0
Ga naar de reacties!x