Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lui zijn (dit filmpje verdient wat extra aandacht)

Blog Anne Ermens, Photo by Kaitlyn Baker on Unsplash

Daarnet verscheen dit filmpje op mijn Facebook. Er verschijnen er een heleboel op mijn Facebook, maar deze over ‘lui zijn’ verdient het om extra aandacht te krijgen. Denk je, “Meh, ik kijk liever naar een hartverwarmend filmpje over een leeuw”, ook goed, dan raad ik deze aan. Maar nu ‘Pleidooi voor luiheid’.

En ik dacht eigenlijk, nu moet er een mooi verhaal achter komen met mijn eigen ervaringen en tips, maar eigenlijk heb ik geen zin meer op te typen en ook niet om hier een beetje kwetsbaar te wezen. Dus, houdoe en bedankt, en ik wens jullie een fijne en luie avond 🙂

Ik bedenk me nu ineens dat zo’n blog eigenlijk helemaal geen handige manier is om het delen, maar zoals je weet vind ik het soms lastig om dat soort dingen in te schatten.)

Heb je zin om meer blogs te lezen? Misschien vind je deze leuk, over Hardlopen!

Liefs,

Anne

Picture of Anne van de Blog van Anne
Anne van de Blog van Anne
Anne Ermens heeft een eigen bedrijf en hielp - tot nu toe - 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als voice-over en zingende zeemeermin. In haar vrije tijd schrijft ze graag over haar bruisende bestaan (met af en toe een mental breakdown), ontdekkingen om slimmer te werken of leuker te leven en andere random dingen die ze kwijt wil. Lezers zijn enthousiast: vanwege Anne's zelfspot, openheid en 'de kracht om diepgaande dingen luchtig te maken'.
Deze blogs vind je vast ook leuk om te lezen
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
ilse
ilse
25 mei 2017 09:34

Hahahaaha

1
0
Ga naar de reacties!x